Schuren en onderhoud

Vakkundig een Houten of Parketvloer Schuren?

Wilt u uw Parketvloer schuren? De adviseurs en parketteurs Vink houten vloeren staan klaar om uw ideale vloer te realiseren. sinds 1998 zijn wij uw betrouwbare partner voor het schuren , aanhelen of renoveren van uw parketvloer of plankenvloer. Onze adviseurs komen vrijblijven bij u thuis om een passende offerte voor u te maken zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Wanneer uw Vloer Laten Schuren?

  • Krassen en deukjes in uw houten vloer
  • Kleurverschillen door zonlicht
  • Tijd voor andere uitstraling of kleur
  • Bij (water)schade aan uw houten vloer
  • Bij uitbreiding van uw houten vloer
  • Voor het verkrijgen van een onderhoudsvriendelijke vloer

Houten vloer schuren

Alles begint met het grondig schuren van uw houten vloer met de modernste schuurmachines, totdat de vloer helemaal kaal is geschuurd. Er gaat nog geen millimeter van de toplaag af. Waar de parketteur op let is dat er geen schuurstrepen ontstaan.

Desgewenst kan hij u ter plekke op de vloer een proefstukje qua oliekleur laten zien. Als u dit vooraf wilt zien, kunt u onze kleurenstaal bekijken. Er is ook een combinatie van olie en hardwax mogelijk. Of wilt u liever een gelakte vloer? Glanzend of mat? Uiteraard is dit ook een optie.
Wij werken altijd met dezelfde producten en merken, daar hebben wij de beste ervaring mee. Wel zo fijn voor u. Wij vertellen u graag wat voor uw parketvloer en in uw specifieke woon- of bedrijfssituatie het beste is.

Parketvloer schuren

Parket gaat een leven lang mee, maar desondanks slijt uw vloer, zeker na jaren intensief gebruik. Wij kunnen de vloer helemaal renoveren, ook als uw vloer oorspronkelijk niet door Vink Vloeren is gelegd of geleverd. U bent voordeliger uit dan bij de aanschaf van een geheel nieuwe parketvloer en uw vloer wordt weer even mooi als toen deze pas was gelegd.

Vloerrenovatie

Wij doen dit door de vloer te schuren, maar ook het oppervlak borstelen en het vervangen van beschadigde vloerdelen behoort tot onze specialiteit. Ook het vervangen van deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoort tot de mogelijkheden.
Is uw parketvloer erg donker of sterk verkleurd dan kunnen wij de originele kleur van het hout weer terughalen, of in andere gevallen de parketvloer voorzien van een geheel andere kleur.
Na onze werkzaamheden heeft uw parketvloer weer een compleet nieuwe en frisse uitstraling en heeft u er weer jaren plezier van.